Swimming Pools

Zwembad Renovatie

Vakkundige zwembad renovatie wordt steeds vaker toegepast want de oudere zwembaden hebben inmiddels het nodige onderhoud en renovatiewerk nodig. Zwembadrenovatie is stukken goedkoper, omdat bij de aanleg van een zwembad manuren meestal de grootste kostenpost vormen. Door middel van een zwembad renovatie kunnen de meeste zwembaden weer jaren mee.

Als u die beslissing neemt, kunt u er gelijk voor kiezen om een aantal aanpassingen te doen waardoor het zwembad energiezuinig is en een mooie LED-verlichting inbouwen, een geintegreerde rolafdekking installeren, een inlooptrap bouwen of een jetstream inbouwen.

Het is heel belangrijke dat de ondergrond beton of cementgebonden stukwerk is als gekozen wordt voor glasmozaïek tegels die al waterdicht zijn omdat het glas is. De voegen echter zijn een ander verhaal en worden gemaakt van epoxy of 2-componenten voeg. Dit materiaal heeft de beste waterdichte eigenschappen maar een klein haarscheurtje of piepklein gaatje kunnen alsnog een lek veroorzaken. Vandaar dat het heel belangrijk is dat de ondergrond ook waterdicht is. Daan Groen Renovatie weet exact ze hier mee om moeten gaan

Het plaatsen van glasmozaïek tegels is ook specialistisch werk.

De meest voorkomende werkzaamheden bij zwembad renovatie zijn het aanbrengen van nieuwe inbouwdelen, folie, leidingwerk, randtegels en moderne techniek.

Daan Groen Renovatie komt graag bij u langs om u een vrijblijvende prijsopgave te maken voor uw zwembad renovatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de kosten van uw bouw project?

PROJECTEN