Blogs

Wij bieden totaaloplossingen op maat van de sloop tot detailafwerking.
Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij professionele oplossingen m.b.t. de verbouwing en renovaties van bestaande woningen.

Zo hebben onze klanten slechts één aanspreekpunt waar ze terecht kunnen voor een vlotte communicatie. Misverstanden, problemen met bouwvakkers en tijdsverlies m.b.t. uitvoering van de werken wordt op deze manier tot een minimum beperkt. Tevens kan de opzichter alle vorderingen makkelijk op de voet volgen en wordt u geinformeerd. Als klant heeft u slechts één aanspreekpunt en daarmee staat u dichter dan ooit bij de verantwoordelijke voor de uitvoering van de bouw.

TOTAALRENOVATIE

Hoe pakt u dat aan?

Bespaar uzelf heel wat kopzorgen en vertrouw uw totaalrenovatie toe aan één gespecialiseerd bouwbedrijf dat alles coördineert en opvolgt.

Wij stellen samen met u een gedetailleerd aktieplan op voor een verbouwing of renovatie. Met regelmatige bezoeken aan de bouw volgen wij dat nauwkeurig op. Zeker bij een totale renovatie zorgt de vakkundige aanpak van een aannemer voor een stijlvolle afwerking en absolute meerwaarde.

Een volledige renovatie van A tot Z, of voor een verbouwing vindt u bij ons een oplossing. Bouwbedrijf Daan Groen is de Nederlandse specialist voor al uw renovatiewerken aan de Costa Blanca. Met één telefoontje kunt u een afspraak maken om een globale offerte aan te vragen voor uw renovatiewerk. Met Bouwbedrijf Daan Groen bent u zeker van dat uw verbouwings- of renovatieplannen volgens de regels van het vak worden uitgevoerd door gecertificeerde vakmensen.

Als renovatiespecialist bieden we U professionele oplossingen aan voor elk project. Zoekt u een aannemer met ruime ervaring en expertise in het uitbreiden van bestaande woningen? Bij Bouwbedrijf Daan Groen bent u aan het juiste adres.