Blogs

Uw Nederlandse partner voor de bouw en/of renovatie van uw woning aan de Costa Blanca

Wat zijn uw plannen? Wilt u (ver)bouwen of renoveren? Zoekt u een Nederlandse aannemer aan de Costa Blanca? Heeft u zojuist een mooie villa, penthouse, bungalow of appartement gekocht en is uw woning toe aan een grondige, complete renovatie of verbouwing? Heeft u de wens om een nieuwe villa te laten bouwen volgens de normen en regels van die regio? Wilt u de look van uw villa veranderen in een Ibiza stijl look ipv de bestaande Mediterrane look? Wilt u een gastenappartement laten bijbouwen? Wilt u uw complete villa van buiten laten verven?? Uw persoonlijke wensen, zijn het uitgangspunt bij het opmaken van een prijsofferte waar we uitgebreid, alle tijd voor uw nemen.

Wij werken voor particulieren, bedrijven en werken samen met een eigen team van specialisten en architecten..

RENOVEREN EN VERBOUWEN

Renovatie of verbouwing gepland?

De maatstaven voor het realiseren van een kwalitatieve renovatie of verbouwing zijn een betrouwbaar gespreksklimaat voor een authentieke en functionele architectuur.

Wij doen allerlei renovatiewerken aan huizen, appartementen, kantoren, winkels, hotels, enz. Maar ook nieuwbouw behoort tot onze mogelijkheden .
Niet minder belangrijk bij renovatie of een verbouwing zijn echter ook een zorgvuldig geselecteerd materialenpakket en een vakkundige uitvoering. Een totaaloplossing geeft de beste garantie op het vlak van de planning en budgetcontrole.

En de kostprijs?

Cruciale vraag voor al wie een verbouwingproject voorbereidt: wat gaat het kosten?
Bouw- en renovatiebedrijf Daan Groen is een onafhankelijk bedrijf waarbij de klant kan uit meerdere merken kan kiezen, volledig naar zijn budget, smaak en niveau van comfort zoals dubbele beglazing, verschillende kwaliteiten van raamframes, schuifpuien, betegeling voor binnen en buiten, sanitair, badkamers, vloerverwarming, gasverwarming met radiatoren, solarpanelen, zwembaden, jacuzzi´s, infinity pools, garagedeuren, entreedeuren, inbouwkasten etc. etc. We bieden u professionele oplossingen voor elk project en hebben een groot aantal referenties van projecten die wij al hebben uitgevoerd voor onze klanten, die wij u ook ter plaatse kunnen laten zien, zodat u onze werkwijze en afwerkingsniveau ter plekke kunt bekijken.

Daan Groen biedt u professionele oplossingen aan voor elk project.

Zeven goede redenen om NU te verbouwen.

  • Uw woning aanpassen aan het comfort en de uitstraling die u wenst
  • Verhoog de waarde van uw woning
  • Geniet van een totaalaanpak zonder zorgen
  • Minder onderhoud
  • Bespaar op uw energiefactuur
  • Bouw aan uw toekomst en die van anderen
  • Eén Nederlands aanspreekpunt bij het bouwbedrijf Daan Groen voor de totale renovatie

Volledig volgens uw ideeën

U bepaalt tot hoe ver onze renovatie opdracht reikt. Wij kunnen uw oude woning volledig renoveren en compleet aanpassen/veranderen volgens uw wensen en wooncomfort, inclusief alle nodige technieken en afwerkingsmogelijkheden.
Voor de meeste renovaties en zowieso voor alle nieuwbouwprojecten doen wij een beroep op een Spaanse architect van een gerenommeerd architectenbureau met wie wij tot nu toe al onze projecten doen

Een architect is vereist voor alle werken waarbij de stabiliteit, het architectonisch karakter of vormgeving van een woning wijzigen of er een zwembad wordt geplaatst die worden gesteld door de gemeente waar de woning zich bevindt. Vervang je bijvoorbeeld een dakconstructie of doe je een volume-uitbreiding bij een verbouwing, dan heb je een architect nodig. De regelgeving verschilt per plaats aan de Costa Blanca en het erg belangrijk dat de regels worden gevolgd om in de toekomst niet voor verrassingen komen te staan (of onnodige boetes door het niet respecteren van de regelgeving van de bouw).